Zubrag.com
December 07, 2019, 10:55:12 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Modify cPanel Subdomains Creator  (Read 10380 times)
prestonm
Newbie
*
Posts: 6


« on: July 04, 2010, 06:57:49 AM »

Great script but I need to modify the output.

What it produces is:
support.example.com     Home/public_html/support

But what I need is:
support.example.com     Home/public_html

I suspect this line could be edited but I do not understand the logic.
  $request = "/frontend/$cpanel_skin/subdomain/doadddomain.html?rootdomain=$domain&domain=$subd";

Thanks, Preston



Logged
prestonm
Newbie
*
Posts: 6


« Reply #1 on: July 05, 2010, 08:31:44 AM »

This would be a useful script with the above modification but unusable without it.

If anyone knows how to fix it, I'm willing to pay for it.

Thanks, Preston
prestonm@123mail.org
Logged
zubrag
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 788


WWW
« Reply #2 on: July 06, 2010, 02:12:37 AM »

Hi

I did not try but maybe this will help

try to replace this
$request = "/frontend/$cpanel_skin/subdomain/doadddomain.html?rootdomain=$domain&domain=$subd";

with this
$request = "/frontend/$cpanel_skin/subdomain/doadddomain.html?rootdomain=$domain&domain=$subd&dir=/&go=Create";

just a guess
Logged
prestonm
Newbie
*
Posts: 6


« Reply #3 on: July 06, 2010, 03:36:05 PM »

Good guess. Must be very close to working.

Output we started with:
support.example.com     Home/public_html/support

Output with your modification:
support.example.com     Home/

Output needed is:
support.example.com     Home/public_html

I should have been able to work back one step from your modification but I've no idea how it worked or what to try next.

Thanks, Preston
Logged
zubrag
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 788


WWW
« Reply #4 on: July 07, 2010, 01:42:46 AM »

try this one
$request = "/frontend/$cpanel_skin/subdomain/doadddomain.html?rootdomain=$domain&domain=$subd&dir=/public_html&go=Create";
Logged
prestonm
Newbie
*
Posts: 6


« Reply #5 on: July 07, 2010, 10:21:30 AM »

It worked!
It's now worth $100 but I can't find how to select Paypal on your donate page. It seems to only take credit cards.
Thanks, Preston
Logged
zubrag
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 788


WWW
« Reply #6 on: July 08, 2010, 08:21:00 AM »

Glad it worked.

There is a select box at the bottom of the page which allows to select different types like credit card, paypal, wire transfer, phone. By default is is credit card
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC